Henrik Normann avaldas hea nalja saladuse: seda peab serveerima kuumalt!

uudised.ee

Saates „Pühapäev Sirjega“ käis külas armastatud komöödianäitleja Henrik Normann, kes on saanud valmis oma elulooraamatu „Normann, tee nalja“. Normann kõneleb 50. juubeli puhul kirjutatud raamatus naljategemisest kui raskest tööst. 

Normanni sõnul on paroodias kõige olulisem äratundmiserõõm. „Naljaga on see, et ta peab olema värske ja teda peab serveerima kuumalt,“ ütles ta ning lisas, et 30 aastat sama naljaga lavadel käia ei ole võimalik. Publik tahab Normanni sõnutsi alati uut nalja, mis ühtepidi on keeruline, aga teisipidi hoiab näitlejat vormis ja pakub vaheldust. „Ei väsi ära,“ tõdes Normann lustlikult.

Näitleja usub, et hea nalja vundamendiks on tegelikult tõsidus. „Mida rohkem on naljas tõsidust ehk draamat, seda naljakamaks olukord saab minna,“ tõdes näitleja.

Normann on igal vana aasta õhtul lõbustanud vaatajaid komöödiasaatega "Edekabel". Saade võtab vaimukalt ette lahkuva aasta enim kõneainet pakkunud isikud ja telemaailma staarid. Ka sel aastal on näitlejal plaan saade eetrisse tuua ning mõned tegelased ja naljad on juba soojas. 

"Pühapäev Sirjega" on eetris igal pühapäeval kell 18.30. 

 

Kommentaarid puuduvad