''Kuidas ma selle üle elan, kui sa peaksid täna välja kukkuma?'' Vaata uuesti Alika Milova võimsat esitust

uudised.ee

Eile õhtul “Eesti otsib superstaari” kolmandas finaalsaates kõlasid kõikide finalistide esituses eurolaulud. Alika Milova esitas viimasena populaarset eurolugu “Arcade”. Saal täitus justkui maagiaga ja tunda oli läbi teleekraani, kuidas vaataja on naelutatud. Kohtunikud jagasid Alikale vaid kiidusõnu. Ta lõi oma võimsa esitusega pahviks nii kohtunikud, publiku kui ka saatekaaslased.

’’Ma ei ole väga spirituaalne inimene ja ma loodan, et sa pead võiduka lõpuni vastu,’’ ütles Mihkel. Birgitit liigutas lugu hingepõhjani. ‘’Mul on selline tunne, et kui lauljad on väga noored, siis nad pole Eestit veel valmis Eurovisioonil esindama. Selle esituse ajal ma mõtlesin, et sinu võiks sinna saata homne päev. Seda on näha algusest peale,’’ ütles Birgit. Koit Toomet võttis see esitus sõnatuks. ‘’Ma ei ole sellist emotsionaalset litakat saanud terve selle kahe hooaja jooksul, mis ma olen siin kaasa teinud. Ma ei kujuta ette, kuidas ma üle elan, kui sa peaksid täna välja kukkuma,” ütles Koit Toome lõpus.

Vaata Alika Milova võimsat esitust uuesti siit:

Kommentaarid puuduvad