Raua karm kriitika Andreasele: siin saates sa lohised konkurentsiga teiste järel, aga ilmselt mitte liiga kaua

uudised.ee

Eile õhtul "Eesti otsib superstaari" kolmandas finaalsaates kõlasid kõikide finalistide esituses eurolaulud. Andreas Pall valis esitatavaks looks Jüri Pootsmanni ''Play'', mida teavad pea kõik eestlased. Koit Toome ja Birgit Sarrap ütlesid Andreasele tagasisides, et noor laulja peaks enda jaoks üles leidma laulude sisukuse. Mihkel Raud oli aga kõige kriitlisem ja lausus karmilt, et Andreas lohiseb konkurentsiga teiste finalistide järel.

Birgiti sõnul olid eilses finaalsaates kõik vokaalselt väga tugevad lauljad. ‘’Ilus on kuulata teie hääli. Justkui kõik oli olemas, äge lugu, ilus hääl, aga see sisu või miski on nagu puudu,’’ ütles ta. ''Sisu, sa pead endast selle üles leidma, et rohkem nende lugude sisse minna,'' õpetas Birgit. Koit Toome sõnas, et vau-efekti see esitus temas ei tekitanud, kuid esitus oli suures pildis kena.

Mihkel Raud oli kõige kriitilisem ja lahkeid sõnu Andreasele ei jaganud. ''Piisab mul natuke ära käia ja jama lahti. Merili ning Diana on välja kukkunud, aga sina oled ikka saates. Sa oled öelnud, et sa oledki rohkem esineja külapäevade avamisel, matustel ja taolistel üritustel. Nendes kohtades on vaja hästi laulda, siin saates sa lohised konkurentsiga teiste järel, aga ilmselt mitte liiga kaua,'' lajatas Raud oma tuntud kriitikat.

Vaata Andrease esitust ja kohtunike kommentaare lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad