“Poissmeeste peo” Kevin sattus haiglasse: pean valima, kas pudel või elu

uudised.ee

Tõsielusaates “Poissmeeste pidu” osalenud Kevin Kadakas sattus reedel haiglasse ning avaldas, et põeb juba kolmandat korda pankreatiiti ja kõigele lisaks on ta koroonapositiivne. 

Kevini sõnul said tema hädad alguse juba esmaspäeval, kui teda tabas tohutu kõhuvalu ja palavik. Pärast tulutut kodus ravitsemist pöördus Kevin haiglasse, kus talle öeldigi, et tal on nii koroona kui ka pankreatiit, mida ta on varemgi põdenud. 

Kevin avaldas, et kõigil kolmel juhul on talle öeldud, et peab loobuma alkoholist. “Alkohol, alkohol, alkohol. Eks siin ongi siis nüüd valikukoht, kas pudel või elu. Tavaliselt nii noortel seda haigust ei ole.”

Lisaks paljastas Kevin, et koroona vastu vaktsineeritud ta ei ole. “Alles kelkisin, et mulle see haigus külge ei hakka, aga vähemalt olen koheselt õnnelik läbipõdemispassi omanik. Mingigi kaasaskäiv privileeg selle haigusega.”

Artikkel refereeritud portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad