Superstaarisaatest väljalangenud Tiina: ma aimasin ette, et ma võin koju minna!

uudised.ee

''Eesti otsib superstaari'' kolmandas finaalsaates pidi taas lahkuma kaks finalisti ja sel korral pidi koju minema ka Tiina Adamson. Noore laulja sõnul on tal tugev kõhutunne ja ta aimas juba enne saadet, et võib sellel nädalal välja kukkuda.

''Korraks tuli pisar silma, aga juba sain sellest üle ja midagi ei ole ju katki. Ma jõudsin väga kaugele ja mul on selle üle väga hea meel. Ma saan vähemalt Rootsi ülikooli tagasi minna ja oma kallimale külla,'' avaldas Tiina vahetuid emotsioone pärast saadet. Tiina kõige suurem toetaja superstaari teekonnal oli tema vanaema. ''Ta ütles ka vahel, kui midagi ei meeldinud, aga ma tean, et ta hoidis mulle kogu aeg pöialt,'' avaldas Tiina. 

Kuula Tiina Adamsoniga intervjuud lähemalt videost.

”Eesti otsib superstaari” kolmandas finaalsaates pidi taas lahkuma kaks finalisti ja sel korral pidi koju minema ka Tiina Adamson. Noore laulja sõnul on tal tugev kõhutunne ja ta aimas juba enne saadet, et võib sellel nädalal välja kukkuda.

”Korraks tuli pisar silma, aga juba sain sellest üle ja midagi ei ole ju katki. Ma jõudsin väga kaugele ja mul on selle üle väga hea meel. Ma saan vähemalt Rootsi ülikooli tagasi minna ja oma kallimale külla,” avaldas Tiina vahetuid emotsioone pärast saadet. Tiina kõige suurem toetaja superstaari teekonnal oli tema vanaema. ”Ta ütles ka vahel, kui midagi ei meeldinud, aga ma tean, et ta hoidis mulle kogu aeg pöialt,” avaldas Tiina. 

Kuula Tiina Adamsoniga intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad