Üllatav! Jüri Pootsmann fännab müstikat ja taroskoopi: see teeb elu vürtsikamaks

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas Jüri Pootsmann, kes avaldas hiljuti eriefektidest pungil videosingli “Ümber sõrme”. Raadiointervjuul tuli juttu nii koroonast, müstikast kui ka superstaarisaatest.

Jüril jäi seljataha äärmiselt viljakas ja töine suvi, mida saab nüüd maitsta ka tema värske singli näitel. Veebruarikuus põdes Jüri ka koroonat ja seda täpselt nädal-kaks enne, kui ta Eesti Laulu lavale pidi astuma. "Ta ei olnud mul väga raske õnneks ja ma põdesin pigem kergelt, aga hirm oli ikka sees, üsna tundmatu ala ju," tõdeb Jüri.

Jüri tunnistab, et temale meeldib uskuda erinevaid nõidasid ja ennustusi, sest tavaelu võib muutuda vahepeal väga igavaks. "Sellised lood ja lugemised teevad elu vürtsikamaks, aga lõppkokkuvõteks, mismoodi me tõestame neid asju?" mõtiskleb Jüri, kes loeb ka aktiivselt horoskoopi ja on isegi eelmise aasta Timmeri taroskoobiraamatu läbitöötanud.

"Mina usaldan vaktsiine! Ma ei näe põhjust, miks mitte usaldada teadlaseid. Muidugi mulle meeldib, et inimesed mõtlevad oma peaga, aga kui see läheb agressiivseks, on see kole. Tuleks ikka kaaskodanikke austada," kinnitab Jüri, et kuigi ta on koroona läbipõdenud, ei pelga ta ka vaktsineerimist.

Jätkuvalt on käimas "Eesti otsib superstaari" uus hooaeg, mille vilistlane ja võitja ka Jüri ise on. "Mulle tundub, et nad on väga kokkuhoidvad ja see aitab saates väga palju kaasa. Minu arvates on see väga tugev hooaeg ja nad kõik on väga väga head, tüdrukud on natukene paremad sel aastal," sõnab Jüri ja lisab, et tihtipeale ei vii ideaalne esitus sind võiduni välja ning noormeestel on tihtipeale eelis. 

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad