Epp Kärsin soovitab lastele seksist rääkida: mida rohkem nad sellest teavad, seda hilisem on vahekord

uudised.ee

Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" on külas naudingute ekspert Epp Kärsin, kes vastas igipõlisele küsimusele: kas ja millal peaksid lapsevanemad rääkima oma lastele seksist?

Epp on erinevaid koolitusi andnud juba aastaid ja tänu temale on oma keha ja naudingute osas saanud targemaks tuhandeid inimesi. Muuhulgas küsisime, mida arvab tema noorte seksuaalharidusest ja millal peaksid lapsevanemad oma lastele seksist rääkima.

"Kui laps tuleb juba küsima teie käest midagi seksi kohta, siis tal on ilmselt mingisugune eelinfo olemas. Ärge kartke lapsele seksist rääkida," julgustab Epp kõiki lapsevanemaid antud teemat pere pisematega käsitlema ja lisab, et mida rohkem lapsed seksist teavad, seda hilisemaks lükkub nende esimene vahekord.

Eelmisel aastal elustas Epp ka noorteloengutega, kus ta räägib ilusasti, armsalt ja lihtsalt seksiteemadel. Nii mõnedki tema enda koolitustel käinud lapsevanemad on saatnud oma võsukesed tema juurde, sest nad ise tunnevad ebamugavust. "Mina räägin aga nii, et lapsed kuulavad ja on hiljem väga tänulikud, et nad said kõikidele oma väga põletavatele küsimustele vastused," kinnitab ta.

Vaata Epu täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad