Go3 tugevdab liidripositsiooni Baltikumis 300 000 tellijaga

uudised.ee

Järgmise põlvkonna teleteenus Go3 on vähem kui kahe aastaga jõudnud märgilise 300 000 kliendi ja 10% majapidamisteni Baltikumis.

Meediatarbimine kogu maailmas on aina kiiremini muutumas. Ka Baltikum jälgib globaalset trendi, mille kohaselt kasvab nõudlus interneti kaudu osutatavate teenuste järele. Turuliider Go3 on püstitanud uusi kliendibaasi ja vaatajarekordeid järjepanu alates selle lansseerimisest 2019. a detsembris.

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupi tasulise TV tegevjuht: “300 000 tellijani jõudmine mitu kuud enne eesmärki on oluline kinnitus meie strateegiale ja pingutustele. Me jätkame investeeringuid Go3 originaalsisu tootmisesse ja rahvusvaheliste õiguste hankimisse, et pakkuda vaatajatele parimat kohalikku ja rahvusvahelist meelelahutust. Tellijate arv on meile sama tähtis kui keskmine vaatamise aeg, mis viimasel aastal kahekordistus ja tõusis rohkem kui kahe tunnini päevas.”

Viimase 12 kuu sisse mahuvad ka Go3 50 originaali ning Discovery+ koostöö. Sel aastal on Go3 pidevalt püsitanud oma ajaloo suurimaid vaatajanumbreid päeva, nädala ja kuu arvestuses. Oktoobris vaadati Go3 üle 16 miljoni tunni. Baltikumi usinaimad vaatajad on leedukad, lätlased on tihedalt nende järel.

Go3 kasutajad saavad nautida üle 3000 tunni filme, sealhulgas Hollywoodi kassahitte suurimatelt stuudiotelt nagu Disney, NBC ja Warner. Lisaks üle 15 000 tunni armastatud kohalikke ja rahvusvahelisi seriaale ning Go3 originaalsarju. Go3 pakub ka reaalajas telekanalite vaatamise võimalust koos tasuta järelvaatamisega. Go3 näitab jätkuvalt parimaid korvpalli ja teiste suurimate spordiliigade ülekandeid: NBA, Euroliiga,  EuroCup, Liga Endesa, korvpalli meistrite liiga, Betsafe-LKL, FIBA rahvuskoondiste mängud, Inglise kõrgliiga, WRC, UFC, ATP tenniseturniirid, KHL jäähoki, Moto GP, MXGP, WWE ja muud.

Kommentaarid puuduvad