Kas ikka toimub? Staarisaate produtsent Kaupo Karelson avaldas superfinaali tuleviku

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” superfinaal toimub tänavu 12. detsembril Saku Suurhallis, ent samal ajal troonib Eesti nakatumiste poole pealt maailma esirinnas. Kroonika võttis ühendust saate produtsendi Kaupo Karelsoniga ja uuris, millised on plaanid seoses superfinaaliga ja kas on ka ohtu, et see võib ära jääda. 

“Eesti otsib superstaari” finaalini on aega veel veidi rohkem kui kuu – see toimub 12. detsembril. Praeguste piirangute raamides saaks see Saku Suurhallis toimuda, kuid kindlasti käitub suursaade ühiskondlikult vastustundlikult ning kõrge nakatumise jätkudes lähevad käiku teised nimetatud stsenaariumid. Sellist vastutust näitab ka see, et finaalsaatesse oleme müüki lubanud vaid alla 25% Saku Suurhalli võimalikest istekohtadest. Loodame väga, et meie saate vaatajad on samuti vastustundlikud, ja saame selle hooaja osalejatele, kes on erakordselt andekad noored, pakkuda võimalust esineda tõeliselt suurel laval,” kommenteeris Kaupo Karelson.

Loe Kaupo täispikka vastust Kroonikast!

Vaata ka intervjuud, mille Kaupo meie toimetusele andis seoses koroonapiirangutega saate salvestamisel!

Kommentaarid puuduvad