“Laagri” osaleja Risto Ränk kirjeldas saatekogemust: mugavustsoon juhatati meeletult kaugele

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas Risto Ränk, kes osales TV3 tõsielusarjas "Laager". Intervjuu käigus paljastas ta, miks ta sinna saatesse üldse kandideerida otsustas ja kuidas see talle kasuks tuli.

Kuigi nii mõnedki saatevaatajad on kirjeldanud seal nähtud praktikaid ja meetodeid rõvedatena, siis Risto seda ise nii ei näe. "Saate eesmärk oli lõhkuda kõik vana, mis sa elust oled kaasa võtnud ja kehapuhastus. Me andsime ära kõik oma nutiasjad, võtsime kõik alasti, see oli väga sürr! Tegime maopuhastuse, sooltepuhastuse ja hakkasime sinna peale ehitama paremat ennast," selgitab Risto saate mõtet.

Miks aga otsustas Risto, tugev Saaremaa mees, sinna saatesse minna? "Mind tohutult huvitavad need vaimsed praktikad ja kõik rituaalid, aga see on nii kallis. Ma olen talupoeg ja kasvatan mune ehk ma nägin võimalust. Ma olen olnud väga mustas augus ja ma olen sellest välja tulnud, enesega tegelemine on mulle väga kasuks tulnud," sõnab Risto. Ka ebatavalised praktikad ei häirinud teda liialt ja kui poleks kaameraid olnud, oleks isegi ehmatus olnud kergem. "See mugavustsoon juhatati meeletult kaugele!"

Teiste saateosalejatega hoiab Risto endiselt kontakti ja interneti vahendusel suheldakse päris palju. "Saatejuhi Margusega suhtleme ja ta on mul isegi külas käinud. Mõtlesime, et järgmisel suvel teeme laagri koos jälle. Kahjuks ei tulnud saatest ühtegi draamat, mida ehk saatetegijad ootasid, aga tüli ei saanud sealt tulla, sest need katkised inimesed ei tulnud sinna sellepärast," kinnitab ta.

Risto tunneb siirast rõõmu, et ta sai nendes praktikates osaleda ja kuigi ekraanil kestavad need mõned minutid, siis päriselus kestsid need tunde. "Ma olen terve elu olnud selline, keda vaadatakse imelikult," muheleb ta.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad