Šokeeriv? ''Laagri'' osalejad kogevad võimsat seksuaalset meditatsiooni

uudised.ee

Seekordses "Laagri" episoodis kogetakse tõeliselt seksuaalselt vabanemist. Nimelt, teevad tõsielusaates osalejad Kali meditatsiooni. 

''Eesmärk on purustada mind ja sinul mind. See võitlus, see on sõda,'' räägib teejuht Margus Sarmeti enne meditatsiooni algust. Khali on Hinduistlik-Tantristlik jumalanna, kes sümboliseerib loomist, hävingut. Sündi ja surma, ehk aega. Teda kujutatakse enamjaolt vägivaldselt. ''Vaimsuse poole pealt kogu aeg räägime, et valge, helge, ülesse ja säravat ning kõiki selliseid asju. Ei ole valgust ilma pimeduseta. Kali meditatsioon aitab saada kontakti enda tumedama poolega,'' tutvustab Sarmet.

Kuigi rituaal nägi esialgu ette, et seda tehakse üheskoos, oli see nii mõnegi osaleja jaoks vastuvõetamatu.

Vaata hullumeelset rituaali videost! Saade ''Laager'' on eetris täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad