Suhe karil? Strippar Justin põrutab Austraaliasse ilma tagasisõidupiletita

Blogijast kallima Triinu Liisi pärast Eestisse kolinud strippar Justin McNairn annab oma Instagramis teada, et detsembris lendab ta tagasi oma kodumaale, Austraaliasse. Tagasisõidupiletit mehel ei ole. 

Justin selgitas ka pikas videloos, miks ta sellise suure otsuse vastu võttis. Nimelt on Austraalia on veidi koroonareegleid pehmendanud ja riigi kodanikud saavad nüüd probleemideta riiki siseneda. Igatsusest kodu ja sõprade järele lendabki Justin jõuludeks Austraaliasse. 

“Tagasisõidu piletit mul pole, aga ma ütlen, et tulen tagasi. Ja minu ning Triinu Liisi vahel on kõik kõige paremas korras, me oleme õnnelikud ja kõik on suhtes hästi,” kinnitab ta. 

Üks põhjustest mehe äraminekuks on ka praegune hapukurgihooaeg Eesti meelelahutusmaastikul. “Seal on praegu pulmade hooaeg ja võimalus raha teenida. Eestis on talvel meesstripparina raske ära elada,” nendib ta.

Kommentaarid puuduvad