Video! Vaata, kuidas superstaarisaate Alika esitas teismelisena võimsa versiooni Nirvana laulust

Superstaarisaate viie viimase finalisti hulka on jõudnud ka 19-aastane Alika Milova, kes esitas eelmisel pühapäeval muljetavaldavalt võimsa loo tuntud eurolaulust "Arcade". Noor neiu on laulmisega tegelenud terve oma elu ja leidsime ühe tema esituse aastate tagusest ajast.

Alika esines teismelisena 2018. aastal ETV Pluss saates tuntud lauluga ''Smells like teen spirit''. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Kuid Alika on muusikaga tegelenud terve oma elu ja tema musikaalsus on silma jäänud ka paljudele televaatajatele. Eelmises finaalsaates jagasid kohtunikud Alikale ainult kiidusõnu. ’'Ma ei ole väga spirituaalne inimene ja ma loodan, et sa pead võiduka lõpuni vastu,’’ ütles Mihkel. Birgitit liigutas lugu hingepõhjani. ‘’Mul on selline tunne, et kui lauljad on väga noored, siis nad pole Eestit veel valmis Eurovisioonil esindama. Selle esituse ajal ma mõtlesin, et sinu võiks sinna saata homne päev. Seda on näha algusest peale,’’ ütles Birgit. Koit Toomet võttis see esitus sõnatuks. ‘’Ma ei ole sellist emotsionaalset litakat saanud terve selle kahe hooaja jooksul, mis ma olen siin kaasa teinud. Ma ei kujuta ette, kuidas ma üle elan, kui sa peaksid täna välja kukkuma,'' ütles Koit Toome lõpus.

Vaata uuesti tema pühapäevast ''Eesti otsib superstaari'' saate esitust siit:

Superstaarisaate viie viimase finalisti hulka on jõudnud ka 19-aastane Alika Milova, kes esitas eelmisel pühapäeval muljetavaldavalt võimsa loo tuntud eurolaulust “Arcade”. Noor neiu on laulmisega tegelenud terve oma elu ja leidsime ühe tema esituse aastate tagusest ajast.

Alika esines teismelisena 2018. aastal ETV Pluss saates tuntud lauluga ”Smells like teen spirit”. Vaata kogu esitust lähemalt videost.

Kuid Alika on muusikaga tegelenud terve oma elu ja tema musikaalsus on silma jäänud ka paljudele televaatajatele. Eelmises finaalsaates jagasid kohtunikud Alikale ainult kiidusõnu. ’’Ma ei ole väga spirituaalne inimene ja ma loodan, et sa pead võiduka lõpuni vastu,’’ ütles Mihkel. Birgitit liigutas lugu hingepõhjani. ‘’Mul on selline tunne, et kui lauljad on väga noored, siis nad pole Eestit veel valmis Eurovisioonil esindama. Selle esituse ajal ma mõtlesin, et sinu võiks sinna saata homne päev. Seda on näha algusest peale,’’ ütles Birgit. Koit Toomet võttis see esitus sõnatuks. ‘’Ma ei ole sellist emotsionaalset litakat saanud terve selle kahe hooaja jooksul, mis ma olen siin kaasa teinud. Ma ei kujuta ette, kuidas ma üle elan, kui sa peaksid täna välja kukkuma,” ütles Koit Toome lõpus.

Vaata uuesti tema pühapäevast ”Eesti otsib superstaari” saate esitust siit:

Kommentaarid puuduvad