Kuidas see võimalik on? Andreas Pall pole juba 7 aastat ühtegi unenägu näinud

uudised.ee

Üks viiest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on Andreas Pall, kes on 23-aastane Võrumaalt pärit noormees. Võtsime appi Äsk mängukaardid, mille hulgast pidi Andreas valima endale kaks küsimust. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima endale sõna, mille põhjal ta esitab meile väikese viisijupi.

''Mingi hetk juhtus see, et ma enam unenägusid ei näe. Ma tean, et kõik inimesed näevad unenägusid, aga mul on viimased seitse aastat täielik must auk,'' avaldab Noormees. Mis küsimusele ta veel vastas ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost.

Üks viiest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on Andreas Pall, kes on 23-aastane Võrumaalt pärit noormees. Võtsime appi Äsk mängukaardid, mille hulgast pidi Andreas valima endale kaks küsimust. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima endale sõna, mille põhjal ta esitab meile väikese viisijupi.

”Mingi hetk juhtus see, et ma enam unenägusid ei näe. Ma tean, et kõik inimesed näevad unenägusid, aga mul on viimased seitse aastat täielik must auk,” avaldab Noormees. Mis küsimusele ta veel vastas ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad