KAUNIS PAAR! Egert Milder jagas olulise tähtpäeva puhul abikaasaga vahvat pilti

uudised.ee

Muusikud Piret Järvis-Milder ja Egert Milder tähistasid hiljuti enda jaoks väga olulist tähtpäeva. Nende kohtumisest möödus kaheksa aastat ning Egert jagas selle puhul oma jälgijatega südamlikku postitust. 

Piret ja Egert kohtusid 2013. aasta noortebändide konkursil, kus nad mõlemad olid palutud žüriisse. 2016. aastal kihlusid Piret ja Egert Fääri saartel ning aasta hiljem abiellusid nad Tbilisi kuuma päikese all. 

2020. aastal sündis nende perre esiklaps, tütar Milli. 

Egert postitas Instagrami pildi oma abikaasaga ning lisass sinna juurde armsa pöördumise. “8 aastat tagasi me kohtusime. Ma olin rabatud. Mu süda oli hetkega võidetud. Ta on kõige armsam ja armastavam inimene, keda ma kunagi kohanud olen. Ole sina ise ja mina olen mina ise ning me saame olla meie,” kirjutas Egert oma postiuse juurde. 

“8 years ago we met. I was blown away. My heart was eaten alive. She’s the kindest, life loving person I’ve ever met, who ate my heart. Be you and I’ll be as I am and we’ll be we.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGERT MILDER (@egertmilder)

Kommentaarid puuduvad