Kethi Uibomägi meenutas oma esimest kohtumist Marek Lindmaaga: issand, milline playboy!

uudised.ee

Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa juhivad igal õhtul otsesaadet "Seitsmesed" ning nüüd jagavad nad endast fakte, mida paljud televaatajad siiani ei tea. Näiteks saame teada, kuidas möödus Kethi ja Mareku esimene otse-eeter ning millisel moel nad kunagi tuttavaks said.

Marek ja Kethi kohtusid esmakordselt juba üsna ammu. Marek meenutab, kuidas nad Kethile koos Genkaga tünga tegid ja lasid tal arvata, et temast saab uudistereporter. Kethi pidi käima ringi ja inimesi intervjueerima, ent tegemist oli varjatud kaamera stiilis saatega. 

Kethi aga mäletab, kuidas ta Marekut töövarjutamas käis ja tal on endiselt eredalt meeles, mida ta temast mõtles. "Ma mõtlesin, et issand, milline playboy! Sa olid selline arusaamatu ja sa pigem ei meeldinud mulle. Siis kunagi ma nägin sind hiljem veel ja sa olid siuke eluvend, näpud püsti ja suure laia naeratusega," naerab Kethi.

Mareku esimene otse-eeter oli hoopiski raadiosaade, kus nad korvpallivõistlustest käisid rääkimas. "Ma mäletan, kuidas pärast seda saadet ära tulime, olid kõik mu klassikaaslased pahased mu peale, sest ma rääkisin nii palju!" muheleb Marek, millele Kethi lisab, et ta teeb seda endiselt. Esimene tele-eetri katsumus oli tal 2006 aastal, millest pole tänaseks kahjuks enam jälge.

Kethi meenutab, et tema esimene otse-eeter oli ETVs külalisena, kui ta 2015. aastal Eesti Laulul koos ansambliga osales. "See kõik kokku oli selline koogelmoogel!"

Vaata rohkem meenutusi videost!

Kommentaarid puuduvad