Strippar Marco põrutab: milleks neid vaktsiine vaja oli, kui ikka peab seda s***st maski kandma?

uudised.ee

Üsnagi skandaalne meelelahutaja Marco Tasane vihastus hiljuti südamepõhjani, kui tema emal kästi toidupoes maski kanda. 

Marco rääkis, et tema neuroosi põdev ema vaevleb tihti hingamisraskustes ja ärevuse käes ja kui ta oli läinud poodi toiduvarusid täiendama, kästi tal seal mask ette panna. “Aga mu ema ei talu maskikandmist üldse, kohe jookseb kops kokku. Tal on ka arstilt tõend selle kohta. Seni on ta näo ees salle kandnud, aga nüüd ei sobi enam ka need.”

Marco on koroonapiirangute peale üldse vihane ja peab neid arusaamatuteks. “Need kaks vaktsiini, mis ema tegi, ei loe seega üldse? Milleks neid vaja oli, kui ikka peab seda s***st maski kandma? Kui ma oleksin seal olnud ja mul oleks pipragaas, oleksin selle rõõmuga sellele maskinõudjale turvamehele näkku lasknud,” vihastab ta.

Artikkel refereeritud portaalist Elu24.

Kommentaarid puuduvad