Wanda-Helene: ei taha Ott Tänakule kandadele astuda, aga ma võiks olla Eesti esimene naisrallisõitja

uudised.ee

Üks viiest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on Wanda-Helene Ollep, kes on 18-aastane Pärnust pärit noor lauljatar. Ta vastas Äsk mängukaartidel olevatele küsimustele, mille vastused paljastasid muuhulgas ka selle, millise vabalt valitud andega Wanda hea meelega hommikul üles ärkaks. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima ühe sõna, mille põhjal ta esitab väikese viisijupi.

''Laulmist ei peaks ma oma andeks vist enam valima. Kui mõelda millelegi esktreemsele, siis võib olla oleks see rallisõitmine. Ma ei taha Ott Tänakule kandadele astuda, aga ma tahaks ka hästi rallit sõita," sõnas ta.

Mida veel Wanda veel vastas ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost!

Üks viiest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on Wanda-Helene Ollep, kes on 18-aastane Pärnust pärit noor lauljatar. Ta vastas Äsk mängukaartidel olevatele küsimustele, mille vastused paljastasid muuhulgas ka selle, millise vabalt valitud andega Wanda hea meelega hommikul üles ärkaks. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima ühe sõna, mille põhjal ta esitab väikese viisijupi.

”Laulmist ei peaks ma oma andeks vist enam valima. Kui mõelda millelegi esktreemsele, siis võib olla oleks see rallisõitmine. Ma ei taha Ott Tänakule kandadele astuda, aga ma tahaks ka hästi rallit sõita,” sõnas ta.

Mida veel Wanda veel vastas ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost!

Kommentaarid puuduvad