Alika Milova: igal inimesel võiks elu jooksul tekkida ikka mitu eluarmastust

uudised.ee

Üks viiest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on Alika Milova, kes on 19-aastane Narvast pärit lauljatar. Võtsime appi Äsk mängukaardid, mille hulgast pidi Alika valima endale kaks kaarti, kus peal olid küsimused, muuhulgas ka armastuse kohta. Ühtlasi esitas Alika ühe maailmakuulsa artisti repertuaarist väikese viisijupi.

Alika arvab, et igal inimesel on elu jooksul mitu eluarmastust. ''Mina usun tõesti, et inimestel ei ole elu jooksul ainult üks eluarmastus. Ei ole sellist üht ja ainukest inimest, kes tuleb sinu ellu, kui oled näiteks 40 aastat vana. Eluarmastusi võib olla elu jooksul umbes kolm kuni viis,'' avaldab Alika siiralt. Viisijupiks ümises ta Stevie Wonderi loo. Miks ta just valis selle loo, kuula lähemalt videost.

 

 

Üks viiest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on Alika Milova, kes on 19-aastane Narvast pärit lauljatar. Võtsime appi Äsk mängukaardid, mille hulgast pidi Alika valima endale kaks kaarti, kus peal olid küsimused, muuhulgas ka armastuse kohta. Ühtlasi esitas Alika ühe maailmakuulsa artisti repertuaarist väikese viisijupi.

Alika arvab, et igal inimesel on elu jooksul mitu eluarmastust. ”Mina usun tõesti, et inimestel ei ole elu jooksul ainult üks eluarmastus. Ei ole sellist üht ja ainukest inimest, kes tuleb sinu ellu, kui oled näiteks 40 aastat vana. Eluarmastusi võib olla elu jooksul umbes kolm kuni viis,” avaldab Alika siiralt. Viisijupiks ümises ta Stevie Wonderi loo. Miks ta just valis selle loo, kuula lähemalt videost.

 

 

Kommentaarid puuduvad