Video! Karl-Erik Taukar tegi koos teismelise Märten Männistega Mutionu loost tõelise rokihiti

uudised.ee

Superstaarisaate viie viimase finalisti hulka on jõudnud ka 20-aastane Märten Männiste, kes on paljudele televaatajatele tuttav juba lapsest saadik. Märtenil on oma noore ea kohta palju kogemust ja ta on esinenud mitmes telesaates. Aastaid tagasi äratas ta koos Karl-Erik Taukariga eestlasi ''Terevisioonis'' Mutionu lauluga. Nad olid teinud tuntud lastelaulust tõeliselt vinge rokihiti.

Ühtlasi on Märten Laulukarusselli 2015. aasta vanema vanusegrupi võitja ja grand prix'i pälvija, teinud olulise rolli teatrimaailmas ning perepoeg televaatajatele tuntud Männiste perebändist. Märteni teekond muusikasse sai alguse juba lasteaias, kui isa teda erinevatele lavadele kaasa võttis.

Kuid sel aastal otsustas ta alustada teekonda staarisaates. ''Superstaarisaateid olen varem ikka jälginud ja kindlasti on hakanud erinevate hooaegade jooksul silma mitmeid huvitavaid ning andekaid artiste. Pingeritta ma ei oska neid paigutada. Ise ma varem saatesse kandideerinud pole. Kui tänavu kuulutati välja, et toimuma saab 8. hooaeg, siis peale mõningast kaalumist otsustasin end seal proovile panna. Kaotada ei olnud ju midagi, ainult võita,'' rääkis Märten põhjusest, miks ta staarisaatesse kandideeris.

Kuula Karl-Erik Taukari ja Märten Männiste ühist esitust "Mutionu laulust" lähemalt videost.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad