Kethi Uibomägi pani oma ema ebamugavasse olukorda: ei saa ikka kõike teha, mida laps tahab!

Täna on eetris järjekordne osa "Kethi emmega Gruusias" reisiseikluse saatest, kus Kethi Uibomäel avaneb võimalus oma eluunistus teoks teha. Kethi ema aga tütre unistuse täitumisest nii vaimustunud ei olnud, sest tema emotsioon selle kogemusega oli vastupidine tütre omale.

Ema ja tütar seiklevad tänases osas Mirveti joa juurde, kus Kethi oma suure unistuse teoks teeb. "Ma olen alati tahtnud minna kose alla ujuma, suplema, " tähendas Kethi.  "Kui tuled Gruusiasse, siis peab ikka elu unistused teoks tegema!" ütles ta.

Kethit ei lahutanud oma unistuse täitmisest ka külm vesi ning ta läks emaga koos joa võlusid nautima. 

"See on nagu spaas, aga looduslik," oli Kethi vaimustuses. 

Kethi ema värskendavast joasuplusest nii vaimustunud ei olnud. "See oli nii õudselt külm," ütles Kethi ema. Mirveti joa vesi oli umbes 13 kraadi. "Ma pean ikka valima hakkama, kõiki asju ei saa ka ikka teha, mis laps tahab," tõdes Kethi ema peale suplust. 

Vaata täpsemalt videost:

 

Kommentaarid puuduvad