Seda poleks arvanud! Märten Männiste avalikustas oma lemmikmuusiku

uudised.ee

Üks viiest ''Eesti otsib superstaari'' finalistist on Märten Männiste, kes on 20-aastane Kohilast pärit noormees. Märten vastas Äsk mängukaartidel olevatele küsimustele, mille vastused paljastasid üllatava detaili. Ta avaldas oma luupainaja unenäo ja samuti selle, kes on tema meelest parim elav muusik ja näitleja. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima ühe sõna, mille põhjal ta esitab meile väikese viisijupi.

''Mul on selline lugu, et ma ilmselt näen unenägusid, aga kui ma ärkan, siis see läheb alati meelest ära. Kui ma olen haige või suures palavikus, siis ma näen alati unes seda, et keegi karjub mu peale. On pimedus ja keegi karjub mu nime,'' avaldab Märten. Kes on Märteni meelest parim elav muusik ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost.

Üks viiest ”Eesti otsib superstaari” finalistist on Märten Männiste, kes on 20-aastane Kohilast pärit noormees. Märten vastas Äsk mängukaartidel olevatele küsimustele, mille vastused paljastasid üllatava detaili. Ta avaldas oma luupainaja unenäo ja samuti selle, kes on tema meelest parim elav muusik ja näitleja. Ühtlasi pidi ta küsimuste hulgast valima ühe sõna, mille põhjal ta esitab meile väikese viisijupi.

”Mul on selline lugu, et ma ilmselt näen unenägusid, aga kui ma ärkan, siis see läheb alati meelest ära. Kui ma olen haige või suures palavikus, siis ma näen alati unes seda, et keegi karjub mu peale. On pimedus ja keegi karjub mu nime,” avaldab Märten. Kes on Märteni meelest parim elav muusik ja millist viisijuppi esitas, vaata juba lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad