Vau, milline figuur! Puhkust nautiv Marju Karin jagas jälgijatega bikiinipilti

uudised.ee

Ilusüstide kuninganna Marju Karin on teinud läbi suurepärase muutuse. Suurepärase vormi saavutanud naine jagas oma Intagrammis bikiinipilti, kus ta näeb välja parem kui iial varem.

Marju Karin on hetkel perega puhkust nautimas Egiptuses. Soojast lõunamaa päikesest ja puhkusest jagab Karin rohkelt pilte ka oma Instagrami jälgijatele. "Ma alati mõtlesin, kes selliseid pilte üles paneb... MINA," kirjutas Karin postitatud bikiinipildi juurde. 

Karin on viimasel aastal palju koostööd teinud toitumisnõustaja Erik Orguga ning jälginud tema kavasid. Oma muutumisprotsessist on ka varem naine inspireerivaid pilte jaganud. Orgu toitumiskavad ja -nipid paistavad tõesti toimivat, sest Karin näeb bikiinides rabavalt kaunis välja. 

Marju Karini Instagrami postitus:

Kommentaarid puuduvad