Ivo Linna poeg on isale suureks eeskujuks: ta on oma tegemistes palju põhjalikum kui mina

uudised.ee

Muusikud Ivo ja Robert Linna käisid isadepäeva eel "Teet, Krisjtan ja sõbrad" saates rääkimas muusikast ning omavahelistest suhetest. Ivo sõnul on poeg Robert talle oma muusika ja muusikaliste töödega paljuski eeskujuks olnud. 

Isa ja poja esimene ühine esinemine oli juba siis, kui Robert oli alles lapseeas. Hiljuti astusid isa ja poeg koos üles Eesti Laulul ning esitasid laulu "Ma olen siin". Ivo meenutas, et lapsepõlves ei tundunud poeg üldse esinemisest huvitatud olemast. "Ta oli kogu aeg tõsine ja mõtlik, ta ei tikkunud üldse lavale," tõdes Ivo, et ta ootas pojalt teatavat edevust, mida aga ei olnud. 

Poeg Robert tegi küll muusikat juba varem, aga alles kümmekond aastat tagasi otsustas ta tõsiselt muusikaga tegelema hakata. Ivo sõnul on ta alati lasknud oma pojal ise tegutseda ja otsustada, mis on õige. "Ma ei ole kunagi olnud seda meelt, et oma mätta otsast öelda, et sina pead tegema nii," rääkis ta. "Las poiss ise valib," ütles isa. 

"Ta on olnud oma tegemistes palju põhjalikum," tõdes Ivo, et on oma pojalt palju õppinud. Ivo rääkis, et kui tema ise on asjadel lasknud pigem kulgeda, siis poeg on näidanud ja õpetanud, et ei tohi midagi poole peal midagi katki jätta. Isa tõdes ka, et poeg on tänaseks temast tunduvalt rohkem laule kirjutanud. "Mulle on alati meeldinud, kuidas ta süveneb oma muusika tegemitesse," rääkis uhke isa. 

Saade "Teet, Kristjan ja sõbrad" on eetris igal reedel kell 21.00.

 

 

 

Kommentaarid puuduvad