Video! Alika Milova finaalsaate eel: ma armastasin räppida just seda kõige kiiremat räppi

uudised.ee

Täna võistlevad ‘’Eesti otsib superstaari’’ finalistid kahes voorus. Osalejatel tuleb lavale astuda nii suure ballaadi kui ka Eesti räpilooga. Alika valis oma esitatava pala Pluuto repertuaarist ja ühtlasi rääkis meile, kuidas neil koostöö on sujunud.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Andreas Palli, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetavad räpivoorus tuntud räpparid Pluuto, Kohver, Genka, Reket ja villemdrillem.

‘’Kui meile saadeti räpparitest list, kellega koos esineda, siis ma kohe panin Pluuto kirja. Meie koostöö on sujunud väga hästi. Ma ei teadnud isegi, et ta on nii noor,’’ rääkis Alika naerusuiselt.

Ta sõnas, et on tegelenud räpiga seitse aastat tagasi. ‘’Ma väga armastasin räppida seda kõige kiiremat räppi. Ma panin Youtube - kõige kiirem räpp vene keeles. Aga eesti keeles on seda raskem teha, aga Pluuto ütles, et ei ole vaja diktsioonile nii palju mõelda,’’ avaldas Alika.

Vaata kogu intervjuud Alikaga lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad