Video! Andreas Pall finaalsaate eel: ballaadi aitas mul valida sõbranna

uudised.ee

Täna võistlevad ‘’Eesti otsib superstaari’’ finalistid kahes voorus. Andreas Pall valis üheks esitatavaks looks 5MIINUSE ‘’Paaristõuked’’ ja ballaadiks "You Raise Me Up"​.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Andreas Palli, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetavad räpivoorus tuntud räpparid Pluuto, Kohver, Genka, Reket ja villemdrillem.

''Kui räpivoor tuli, siis 5MIINUS on Eestis kõige kuumem kaup ja lugu on väga hea. Ballaadi soovitas mulle sõbranna ja ma küll otsisin, et leida seda lugu ja ei saanud ise hakkama. Seega aitas mu sõbranna,'' rääkis Andreas.

Kogu bänd Andreas ei aidanud, vaid talle tuli appi Estoni Kohver. ''Ta on sümpaatne ja andis mulle väga häid nõuandeid,'' sõnas Andreas.

Kuula kogu intervjuud lähemalt videost.

 

 

[embed]

Kommentaarid puuduvad