Video! Maribel Vääna koostööst Genkaga: ta on väga aus ja otsekohene

uudised.ee

Täna võistlevad ‘’Eesti otsib superstaari’’ finalistid kahes voorus. Maribel Vääna valis ühes voorus esitatavaks looks Genka repertuaarist "Jeesus Presley".

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Andreas Palli, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetavad räpivoorus tuntud räpparid Pluuto, Kohver, Genka, Reket ja villemdrillem.

‘’Genkalt oli väga raske lugu valida, kuna tal ei ole naisartistidega lugusid ja ta ei laula. "Jeesus Presley'is" on olemas laulu osa ja ei ole liiga näkku ropendamine,'' rääkis Maribel neljanda finaalsaate eel.

Ta kiidab koostööd Eesti räpiisaga väga. ''Tõsiselt äge on temaga. Genka võttis justkui oma kaitsva tiiva alla. Ta on toetav inimene, aga väga aus ja otsekohane. Uksest sisse tulles ütles ta koha, et teised teevad popräppi, aga meie hakkame kunsti tegema,'' avaldas Maribel.

Kuula kogu intervjuud lähemalt videost.

 

 

[embed]

Kommentaarid puuduvad