Video! Märten räpivooru eel: paras väljakutse, et ma ei teeks selles loos vene aktsenti

uudised.ee

Täna võistlevad ‘’Eesti otsib superstaari’’ finalistid kahes voorus. Märten Männiste valis üheks esitatavaks looks villemdrillemi ‘’Soolane värska’’.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Andreas Palli, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetavad räpivoorus tuntud räpparid Pluuto, Kohver, Genka, Reket ja villemdrillem.

‘’Pidime valima räppari ja villemdrillem oli seal listis. Ta on mulle kogu aeg meeldinud ja ma pean temast väga lugu. Kui me nägime, siis ma sain aru, et ta on täitsa oma jope ja ma saime hea klapi juba algusest peale,’’ sõnas Märten.

Villemdrillem on jaganud ka staarisaate finalistile õpetavaid nippe, kuidas lugu maksimaalselt heal moel esitada. ‘’Nad teevad seda mõmisevalt, aga lauljale on see paras väljakutse, sest sa oled harjunud kõiki sõnu hästi konkreetselt välja ütlema, aga selle peab ära unustama. Minu jaoks on ka see paras väljakutse, et ma ei teeks selles loos vene aktsenti,’’ avaldab Märten, kelle sõnul on ''Soolan värska'' tema jaoks suur pähkel. ‘’Aga see on kihvt, kui ma suudan selle läbi hammustada.’’

Vaata kogu intervjuud Märteniga lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad