Video! Wanda-Helene esitab tänases finaalsaates tuntud räppari loo: mulle jäi see kohe silma

uudised,ee

Täna võistlevad ‘’Eesti otsib superstaari’’ finalistid kahes voorus. Wanda-Helene Ollep valis Reketi loo ''Magad vä?'', mis on tuttav paljudele eestlastele.

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Andreas Palli, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetavad räpivoorus tuntud räpparid Pluuto, Kohver, Genka, Reket ja villemdrillem.

''Ma olen Reketit varem ka kuulanud ja mulle kohe jäi tema lugu ning nimi silma, kui me saime listi, kust me pidime valima selleks vooruks omale loo,'' rääkis Wanda. Ühtlasi peavad finalistid valima ka ühe ballaadi. ''Valisin Adele Skyfall'i, kuna see lugu on uudsem ja pole selline vana ballaad, mida kõik teavad. See on teistsugune ja mõjub ka teistmoodi,'' ütles Wanda.

Kuula kogu intervjuud lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad