Epp Kärsin avaldas tüüpilise vea, mida mehed voodis teevad: naiste jaoks on see kõige hullem asi üldse!

uudised.ee

Formaadis "10 kõige põletavamat küsimust" oli külas naudingute ekspert Epp Kärsin, kes paljastab ühe huvitava detaili seksuaalelu ja seksuaalsuse kohta, mis justkui tundub iseenesest mõistetav, aga mille paljud jätavad tihti hoopis unarusse.

Näiteks räägib Epp, et hügieenil ja seksil on omavahel väga suur seos ja nende vahel peaks lausa olema võrdusmärk, sest see on niivõrd oluline, et me hoiaksime end puhtana ja alati peale tualetis käimist tuleks end puhtaks pesta.

"Naised on nii palju kurtnud selle üle, et mees tuleb wc-st ja ei pese käsi või ta ei pese oma saba seal kraanikausis puhtaks. Naiste jaoks on kõige hullem asi üldse, mis olla saab, see, kui mees on must ja räpane! See on niivõrd eemaletõukav, et naine edaspidi kindlasti ei julge olla spontaanne," selgitab Epp iga naise õudusunenägu.

"Naine, kui tal isu peale tuleb ja teab, et mees on puhas ja pestud - kui ta tahab, siis ta võtab. Kui ta tunneb, et nüüd tahaks midagi head ja oma meest üllatada, siis ta teebki seda. Kui mehe hügieen ei ole piisav, siis uskuge mind, mehed - te jääte nii paljudest naudingutest ilma!" kinnitab ta.

Vaata kõiki küsimusi videost!

Kommentaarid puuduvad