Vau! Hõre võttegraafik Iirimaal võimaldas näitleja Hennessi Schmidtil õppida selgeks midagi täiesti uut

Eesti näitlejanna Henessi Schmidt osales uue Netflixi sarja "Vikings: Valhalla" võtetel Iirmaal. Selle vahel oli näitlejannal palju vaba aega, et avastada Iirimaad ning õppida selgeks hulgaliselt uusi ja põnevaid oskuseid.  Näiteks õppis ta selgeks võitluskunsti kalaripayattu. 

Henessi käis eile "Seitsmestes" rääkimas oma näitlemiskogemusest suure produktsiooniga välismaa sarjas. Kuuekuune võtteperiood Iirimaal oli täis rohkelt avastamis- ja õppimisrõõmu, sest lisaks kogemustele võtteplatsil, võimaldas hõre võttegraafik õppida selgeks oskused, mida ta ammu on tahtnud omandada. "Surfama hakkasin Iirimaal, kitarri hakkasin õppima, võitluskunstidega hakkasin tegelema. Võtsin kõik asjad ette, mida ma olen teha tahtnud," rääkis näitlejanna. 

Näitlejanna sõnul matkas ta rohkelt Iirmaal ringi ja avastas sealset loodust, kuna koju ei saanud piirangute tõttu tulla ja kogu aeg ei olnud kõiki näitlejaid võtteplatsil vaja. "Ostsin vana pereauto, võtsin tagumised istmed välja, panin madratsi siss ja nii matkasin seal mööda Iirimaad ringi,'' rääksi ta. Henessi sõnul on Iirimaal suured ja avarad väljad, mäed ning ookean, mis loovad teistsuguse avara tunde. "Kuna Eesti suvi jäi saamata, tegin Iirimaal suve," tõdes näitlejanna. 

Nüüd tagasi Eestis olles naaseb näitlejanna teatrilavadele ning usub, et pooleaastane võtteperiood on teda veelgi küpsemaks muutnud. 

Vaata videost, mida suure välismaa produktsiooniga töötamine ühe Eesti näitleja jaoks tähendab ning mida ta meenutab võtteperioodist.

[embed]

Kommentaarid puuduvad