Superstaarisaatest väljalangenud Andreas Pall: kaotasin ennast ära ja kõik muutus kuidagi robotlikuks

uudised.ee

Eile õhtul pidi ''Eesti otsib superstaari'' neljandast finaalsaatest lahkuma Andreas Pall. Ta jagas muljeid oma teekonnast ja arutas lähemalt, mis võis valesti minna. Ühtlasi lubab Andreas, et muusikamaailmas kuuleme temast veel kindlasti.

Põhapäeva õhtul üllatasid ''Eesti otsib superstaari'' kaheksanda hooaja finalistid televaatajaid kahes voorus. Osalejatel tuli lavale astuda kahe esitusega – nii suure ballaadi kui ka Eesti räpilooga. Kahjuks lõppes teekond superstaari tiitlile Andreas Palli jaoks. Ta tegi suurepärased etteasted, kuid ei saanud televaatajatelt piisavalt poolehoidu. ‘’Ma arvan, et kuna saade on pikalt kestnud, siis mul läks midagi nihu alguses. Kaotasin ennast ära, kuidagi väga robotlikuks ja äraõpituks muutus kõik. Tunnen, et kadus ära päris mina ja seetõttu tekkisid televaatajatel esimestes voorudes teised lemmikud,’' arvas Andreas.

Superstaarisaate teekond on olnud tema jaoks väga õpetlik. ''Ma olen õppinud palju rohkem oma häält talitsema ja päriselt laulma. Siiani tegin seda Youtube põhjal ja mu tehnika oli tegelikult null. Maiken ütles, kus on lihased ja kuidas tegelikult tuleb laulda,'' avaldas ta. Andreas võtab hetke, et kogu ajale tagasi vaadata, kuid lubab, et paneb plaanid kirja ja muusikamaailmas me temast veel kuuleme.

Kuula kogu intervjuud Andreas Palliga lähemalt videost.

[embed]

Kommentaarid puuduvad