Estoni Kohver teab, milline peaks olema järgmine superstaar: meil on vaja sellist ''munadega'' naist

uudised.ee

Pühapäevasest superstaarisaatest langes sel korral välja kahjuks Andreas Pall. Teda oli toetama tulnud ka Estoni Kohver, kuna Andreas esitas televaatajatele oma viimases finaalsaates just 5MIINUSE repertuaarist loo ''Paaristõuked''.

Andreas tunnistas, et kui Kohver prillid ees prooviruumi tuli, oli tal aukartus sees. ''Tegelikult on Kohver väga tuus ja ma sain nii palju asjalike nõuandeid. Ta on konkreetne, ütles, mis on valesti, mida on vaja teha ja proovisin ta nõu kuulda võtta,'' märkis Andreas. 5MIINUSE juhtfiguuri Kohveri sõnul oli kõige tähtsam nõu värskele lauljale see, et ta teeks loo enda omaks ja lustiks sellega. ''Kui sa lähed sinna kogeledes ja mõtled sellele, kuidas neid sõnu välja öelda, siis sa kaotad veenvust ja enesekindlust. Kõik arvavad, et see räppmuusika on selline, et peab kuidagi hästi täpselt sõnu välja ütlema. Tegelikult ei pea,'' ütles Kohver.

Kohver tunnistab, et ta pole sel aastal superstaarisaadet jälginud. ''Mitte üldse paha pärast, aga muid tegemisi on olnud nii palju. Ma ei taha Andreasele midagi mittejulgustavat öelda, aga meil on Eestist puudu sellisest päris ''munadega'' naisest. Neid on proovitud olla, aga päris sellist - löön jalaga ukse lahti ja olen sealjuures naine - sellist karakterit muusikamaastikul veel pole,'' arutleb Kohver küsimuse üle, milline peaks olema järgmine Eesti superstaar.

Kuula lähemalt intervjuud Andreas Palli ja Estoni Kohveriga siit:

Kommentaarid puuduvad