Mis asi on metaversum? Tulevikus saab kogu elu elada virtuaalreaalsuses

uudised.ee

"Laser" heitis pilgu virtuaalmaailma ja uuris lähemalt, mis asi on metaversum ja miks me sellest teadma peaksime. Nimelt on suur tõenäosus, et tulevikus hakkab kõik toimuma hoopis virtuaalselt ja kõigest nutikate prillide abil on võimalik vahetada keskkonda, milles viibid. Soovid korraldada sõpradega lauamängu õhtut või näha töökaaslasi ilma kodunt lahkumata? See kõik on võimalik tänu metaversumile ja virtuaalreaalsuse kiirele kasvule.

“Laser” heitis pilgu virtuaalmaailma ja uuris lähemalt, mis asi on metaversum ja miks me sellest teadma peaksime. Nimelt on suur tõenäosus, et tulevikus hakkab kõik toimuma hoopis virtuaalselt ja kõigest nutikate prillide abil on võimalik vahetada keskkonda, milles viibid. Soovid korraldada sõpradega lauamängu õhtut või näha töökaaslasi ilma kodunt lahkumata? See kõik on võimalik tänu metaversumile ja virtuaalreaalsuse kiirele kasvule.

Kommentaarid puuduvad