''Ma näen, et ta tahab võita!'' Eurovisioonil käinud Elina Born ja Jüri Pootsmann hindasid staarisaates kõlanud lugusid

uudised.ee

Superstaarsaates osalenud ja Eurovisioonil käinud Elina Born ning Jüri Pootsmann andsid oma hinnangu, kuidas praegused finalistid Eurovisoonile sobiksid. Nimelt pidid staarisaate finalistid esitama kolmandas finaalsaates eurolugusid. Kelle saadaksid nemad sinna juba homne päev ja kellel oleks vaja veel harjutada?

Alika Milova esitus euroloost ''Arcade'' ei jätnud kedagi külmaks. Elina ja Jüri tõdevad samuti, et tegu oli võimsa etteastega. ''Ta on vokaalselt valmis artist ja selline tunne nagu tal oleks mitmeaastane kogemustepagas. Mul ei teki kunagi hirmu, kui ta lavale läheb. Ma olen nii kindel, et ta saab hakkama ja ei ole mingeid üllatusi,'' ütles Elina. Jüri Pootsmann on nõus Koit Toomega, kes kommenteeris saates, et Alika võib homne päev lausa Eurovsioonile saata. Elina Born lisas veel, et sooviks näha Alikat ka laval tukata.

Maribel Vääna esitust kommenteerides olid Elina Born ja Jüri Pootsmann loo valiku puhul erimeelt. Kuid nad tõdevad üheskoos, et Maribel on lavale sündinud ja väga särav. ''Ta on energiat täis, tal on see pilk ja kelmikus ning ma näen seda, et ta tahab võita, mis on tegelikult üks väga hea omadus,'' ütles Pootsmann.

Vaata, millise hinnangu andsid Elina Born ja Jüri Pootsmann superstaari finalistidele:

Kommentaarid puuduvad