Ulme! Inimesed maksavad virtuaalsete riiete eest peadpööritavaid summasid

uudised.ee

"Laser" sukeldub seekord virtuaalmaailma ja teeb tutvust mõistetega nagu "meta" ja "crypto". Üllatuslikult selgub, et virtuaalsete riiete ja jalanõude ostmisest on saanud tohutult populaarne trend ja inimesed on valmis maksma lausa sadu tuhandeid dollareid asjade eest, mida nad eales ise kanda ei saa. Olgu selleks siis äge jope või pandamask, ostjatest puudust ei tule ning Karell tunnistab, et see kõik on tema jaoks äärmiselt segadusttekitav.

“Laser” sukeldub seekord virtuaalmaailma ja teeb tutvust mõistetega nagu “meta” ja “crypto”. Üllatuslikult selgub, et virtuaalsete riiete ja jalanõude ostmisest on saanud tohutult populaarne trend ja inimesed on valmis maksma lausa sadu tuhandeid dollareid asjade eest, mida nad eales ise kanda ei saa. Olgu selleks siis äge jope või pandamask, ostjatest puudust ei tule ning Karell tunnistab, et see kõik on tema jaoks äärmiselt segadusttekitav.

Kommentaarid puuduvad