Maribel koostööst Genkaga: see oli ikka suur arutelu, kuidas panna Eesti räpiisa laulule tantsijad taha

uudised.ee

Pühapäevases ''Eesti otsib superstaari'' saates pidid finalistid esitama lugusid kahes voorus. Maribel valis sel puhul Eesti räpiisa Genka repertuaarist loo ''Jeesus Presley''. Nad rääkisid, kuidas sujus nende koostöö prooviruumis ja ühtlasi ütles Genka, millist superstaari Eesti vajab.

''Kõige meeldejäävam seik prooviruumist on see, kui me saime teada, et lavale tulevad ka tantsijad. See oli ikka suur arutelu, kuidas sa paned räpiisa laulule tantsijad taha. Lõpuks laabus kõik suurepäraselt,'' rääkis Maribel. Genka lisas omalt poolt, et ka see oli huvitav, kui nad hakkasid sõnade peale mõtlema. ''Kogu räpp on tegelikult väga isiklik asi. Ka see oli põnev, et kuidas teha see lugu rohkem Maribeli omaks,'' rääkis Genka.

Ta ütles, et jagas lahkelt ka Maribelile näpunäiteid. ''Vaatasime seda tehnilist poolt, emotsiooni ja enesekindlust proovisin sisse süstida. Laval peab olema enesekindel, sest muidu keegi ei usu seda, mida sa seal teed. Kui keegi ei usu räpparit, siis seda räpparit ei ole olemas,'' sõnas Genka.

Genka arutleb ka selle üle, et milline võiks olla järgmine Eesti superstaar. ''Uus superstaar võiks olla omanäoline. Meil ei ole rohkem neid Ott Leplande ja Uudo Seppasid vaja, meil oleks vaja omanäolist artisti, see on kõige tähtsam,'' ütles Genka konkreetselt.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Pühapäevases ”Eesti otsib superstaari” saates pidid finalistid esitama lugusid kahes voorus. Maribel valis sel puhul Eesti räpiisa Genka repertuaarist loo ”Jeesus Presley”. Nad rääkisid, kuidas sujus nende koostöö prooviruumis ja ühtlasi ütles Genka, millist superstaari Eesti vajab.

”Kõige meeldejäävam seik prooviruumist on see, kui me saime teada, et lavale tulevad ka tantsijad. See oli ikka suur arutelu, kuidas sa paned räpiisa laulule tantsijad taha. Lõpuks laabus kõik suurepäraselt,” rääkis Maribel. Genka lisas omalt poolt, et ka see oli huvitav, kui nad hakkasid sõnade peale mõtlema. ”Kogu räpp on tegelikult väga isiklik asi. Ka see oli põnev, et kuidas teha see lugu rohkem Maribeli omaks,” rääkis Genka.

Ta ütles, et jagas lahkelt ka Maribelile näpunäiteid. ”Vaatasime seda tehnilist poolt, emotsiooni ja enesekindlust proovisin sisse süstida. Laval peab olema enesekindel, sest muidu keegi ei usu seda, mida sa seal teed. Kui keegi ei usu räpparit, siis seda räpparit ei ole olemas,” sõnas Genka.

Genka arutleb ka selle üle, et milline võiks olla järgmine Eesti superstaar. ”Uus superstaar võiks olla omanäoline. Meil ei ole rohkem neid Ott Leplande ja Uudo Seppasid vaja, meil oleks vaja omanäolist artisti, see on kõige tähtsam,” ütles Genka konkreetselt.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad