Järjekordne mainekas bränd lõpetas vastuolulise blogija Paljas Porgandiga koostöö

uudised.ee

Suunamudija Paljas Porgand ehk Cassia Shakti Šamotailo on oma eksitavate ja üsnagi vastuoluliste tervisenõuannetega paljudele arstidele meelehärmi tekitanud ja juba on ka mõned tema koostööpartnerid sellepärast temaga koostöö lõpetanud. Nüüd selgub, et järjekordne suur ja mainekas bränd otsustas sama rada minna.

Jalatsibrändi Ecco kasutas Šamotailot oma reklaamides kui tervislikke eluviise propageerivat aktiivset naist. Nii brändi Facebookis kui Instagramis jooksis mitu postitust, kus just Šamotailot kasutatid. Seepeale tõstsid mitmed inimesed häält ja kommenteerisid, et lõpetavad Ecco jalatsite ostmise, sest antud suunamudija nõuanded tervise suunal on lausa kuritegelikud. 

Täna avalikustati sotsiaalmeedias, et Ecco lõpetaski seepeale Cassiaga koostöö, kuna nende ühised väärtused ei kattu ja lepingu sõlmimise ajal polnud nad sellest teadlikud. Ettevõte on eemaldanud Instagramist ja Facebookist kõik senised ühised postitused ning edasisi koostööprojekte ei tehta.

Kommentaarid puuduvad