Kõrv peale! Põhjamaade Hirm avaldas peagi ilmuvalt kauamängivalt uue singli

uudised.ee

Reedel ilmub Põhjamaade Hirmu uus album “Nagu vaataks pilvi”.  Enne seda saab kuulata aga albumilt pärivat träkki “Pole vaja”.

Tegemist on teise singliga Põhjamaade Hirmu kauaoodatud albumilt "Nagu vaataks pilvi" – mullu kevadel jõudis kuulajateni juba "Ja nii me ootamegi suve". Loo sõnad on kirjutanud Hirm ise, instrumentaali autoriks on Otto Suits. Viimistlemisel ulatasid abikäe Margo "Marx" Rindemaa, DEW8 ja Martin Kikas

“Nagu Vaataks Pilvi” on Põhjamaade Hirmu teine sooloalbum. Esimene “Maailma südame põhjast” ilmus 16 aastat tagasi. Vahepeal andis Hirm koostöös Dragan Voltaga DVPH nime all välja albumid “Mõtted on Mujal” (2013) ja “Natuke veel” (2014) ning koos Genkaga 12EEK Monkey “Xibalaba Spa” (2017).

Alates 19. Novembrist on album saadaval ka CD kujul ja digitaalselt. Lisaks annab Legendaarne Records välja koostöös Dieu Huit Recordsiga limiteeritud koguse boonusmaterjaliga kasseti.

Jälgi Põhjamaade Hirmu tegemisi ka sotsiaalmeedias:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pheriskoop (@pheriskoop)

Reedel ilmub Põhjamaade Hirmu uus album “Nagu vaataks pilvi”.  Enne seda saab kuulata aga albumilt pärivat träkki “Pole vaja”.

Tegemist on teise singliga Põhjamaade Hirmu kauaoodatud albumilt “Nagu vaataks pilvi” – mullu kevadel jõudis kuulajateni juba “Ja nii me ootamegi suve”. Loo sõnad on kirjutanud Hirm ise, instrumentaali autoriks on Otto Suits. Viimistlemisel ulatasid abikäe Margo “Marx” Rindemaa, DEW8 ja Martin Kikas

“Nagu Vaataks Pilvi” on Põhjamaade Hirmu teine sooloalbum. Esimene “Maailma südame põhjast” ilmus 16 aastat tagasi. Vahepeal andis Hirm koostöös Dragan Voltaga DVPH nime all välja albumid “Mõtted on Mujal” (2013) ja “Natuke veel” (2014) ning koos Genkaga 12EEK Monkey “Xibalaba Spa” (2017).

Alates 19. Novembrist on album saadaval ka CD kujul ja digitaalselt. Lisaks annab Legendaarne Records välja koostöös Dieu Huit Recordsiga limiteeritud koguse boonusmaterjaliga kasseti.

Jälgi Põhjamaade Hirmu tegemisi ka sotsiaalmeedias:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pheriskoop (@pheriskoop)

Kommentaarid puuduvad