Star FM-i saatejuhid populaarse hommikuprogrammi juhtimisest: säilitame hea tuju ja oleme inimestele kaaslasteks

uudised.ee

Seitsmeste stuudios käisid külas Star FM-i saatejuhid Andres Puusepp, Pille Minev ja Jürgen Pärnsalu. Tuntud raadiohääled meenutasid oma esimest tele-eetrit ja ühtlasi tegid Marek Lindmaa ning Andres Puusepp eilse kiirtoidu päeva puhul burgerisöömise võistluse.

Tuleb välja, et Pille Minev on olnud Seitsmeste uudiste eetris varemgi. ”See oli väga põnev ja uus väljakutse,” meenutas Pille, kes tegi uudistes teledebüüdi aastal 2011. Andres Puusepp on olnud Seitsmestes ka krimireporter ja Jürgen Pärnsalule pole samuti telekaamerate ees olemine võõras, nimelt oli mees üks Duubli saatejuhtidest.

Star FM-i hommikuprogramm on üks populaarsemaid. Jürgen Pärnsalu arvab, et põhjus võib olla selles, et saatejuhid suudavad säilitada hea tuju. ‘’Oleme igal hommikul inimestele kaaslasteks just sellisena nagu me oleme. See loomulikkus ehk mängibki rolli,’’ sõnas Pärnsalu.

Kuidas burgerisöömise võistlus Marek Lindmaal ja Andres Puusepal läks, vaata lähemalt videost:

Kommentaarid puuduvad