Viru burgeri omanik: kiirtoit saab olla ka tervislik

uudised.ee

Seitsmeste stuudios käis külas kiirtoidu päeva puhul Viru Burgeri omanik Mart Klaas, kes selgitas lähemalt, miks eestlased armastavad nii väga burgereid.

Kuigi burgeri söögikohti on Eestisse kerkinud omajagu, jätkub tööd kõikides kohtades. ''Meil on kolm kohta ja valmis teeme keskmiselt 4000 burgerit nädalas,'' avaldas Klaas. Talle endale on kõige südamelähedasem klassikaline juustuburger. Klaasi sõnul saab kiirtoit olla samuti tervislik. ''Oluline on see, et oleks värske tooraine, täisväärtuslik ning kvaliteetsetest materjalidest tehtud. Tänasel päeval on palju neid, mida nimetatakse kiirtoiduks, aga tegelikult on tegu tervisliku söögikorraga. Näiteks poke bowl'id,'' märkis Klaas.

Vaata Mart Klaasiga intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad