Taavi Libe paljastas, kuidas nubluga intervjuu sündis: ta oli nõus vaid ühel tingimusel

uudised.ee

"Märgatud eestis" saatejuht Taavi Libe rääkis TV3 Play saatesarjas ''Minu esimene..'' oma esimestest. Nimelt tegi Taavi ülevaate oma karjääri algusest ja ühtlasi avaldas tuntud saatejuht, millisel tingimusel andis talle intervjuu menukas mõminaräppar nublu.

Taavi Libe esimene töö oli raadios, täpsemalt töötas ta Eesti Raadio Tartu stuudios uudistetoimetajana. ''Ma käisin siis ülikooli esimesel kursusel. Võib öelda, et ma olen kogu oma elu töötanud just meedias,'' rääkis Taavi. Kuid tema esimene teletöö oli kuus aastat tagasi Eesti Televisioonis. ''Eetris oli selline liiklussaade nagu ''Punane sekund''. Ma olin saatejuht ja selleks ajaks palju raadiosaateid teinud ning mõtlesin, et mis seal ikka. Toimetaja kirjutas kogu teksti ette ja kui me võttele läksime, siis pidin hakkama teksti esitama. Mul tekkis tohutu kaamerakramp, sest ma ei tohtinud eksida,'' rääkis Taavi.

Pärast seda kogemust mõistis Taavi, et kui ta tahab teles töötada, siis ta ei ole selline saatejuht, kellele toimetaja kõik ette kirjutab. Esimese oma saate puhul oli nõus talle intervjuu andma ka menukas räppar nublu, kes põhimõtteliselt ei jaga kellelegi kommentaare. ''Ta oli nõus vaid sel juhul, kui see toimub T1 vaaterattal,'' meenutas Taavi.

Kuidas kogu olukord sujus ja millised olid Taavi Libe esimesed, kuula lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad