Viimast kuud rase Amani Kiivikas käib jätkuvalt ka jõusaalis: naise keha on võimas!

uudised.ee

Bikiinifitnessiga tegelev Amani Kiivikas on juba kaheksandat kuud beebiootel ja väga elevil, et oma pisipojaga kohtuda. Sünnitamist ta ei karda ja käib suure kõhuga isegi jätkuvalt trennis!

Mida lähemale sünnitähtaeg jõuab, seda rohkem on Amanis elevust ja põnevust. Vaatamata noorele eale, ei ole tal sünnitamise ees hirmu. „Pigem lohutan ennast sellega, et kõik emad on selle läbi teinud ja hakkama saanud, saan mina ka! Ei näe mõtet ennast stressi ajada ja üle mõelda, sest ega see beebile kõhus head tee, kui ema kogu aeg muretseb.“

Trennihunt Amani ei ole rasedana ka jõusaalis käimist unustanud. „Liigutan end vahelduva eduga, aga see pole praegu kohustus. Pigem teen seda hea enesetunde jaoks,“ räägib ta. „Rasedana treenida ei ole hirmus, sest naise keha on võimas ja olen õppinud seda palju rohkem kuulama. Kui ikka on nädalaid, kus tahan lihtsalt olla ja puhata, siis täpselt nii ongi!“

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad