Kas pulmakellad helisevad peagi? Kethi proovib tulevikuks imekauneid pulmakleite

Alanud sügis tõi ekraanile lõbusa reisisaate “Kethi emmega Gruusias”, mille viimane osa oli tele-eetris eile õhtul. Eilses saates kohtus Kethi ema esmakordselt Anzori perekonnaga. Ühtlasi proovis Kethi tulevikuks pulmakleite, milles ta nägi lausa imekaunis välja.

Setumaa juurtega laulja ning saatejuht Kethi Uibomägi avastas suvel koos oma emaga võrratut Gruusiat. Ühtlasi tahtis Kethi oma ema Meelile tutvustada oma kallima kodumaad ja kultuuri. Kogu reis talletati videolindile, mis naelutas sügisõhtutel vaatajad teleekraanide ette. Saime läbi reisisaate aimu, milline on Gruusia ja need inimesed, kes seal kaunis riigis elavad.

Viimases osas käis Kethi Gruusias pulmakleite proovimas ja avaldab esmakordselt, milline riietus oleks tähtsa päeva puhul tema arvates ideaalne. Antud kleidisalongis maksab kõige kallim kleit näiteks 10 000 lari ehk 2500 eurot ja kõige odavam 1000 lari, mis teeb ligikaudu 230 eurot. Vaata kogu pulmakleidi proovimist lähemalt videost.

Alanud sügis tõi ekraanile lõbusa reisisaate “Kethi emmega Gruusias”, mille viimane osa oli tele-eetris eile õhtul. Eilses saates kohtus Kethi ema esmakordselt Anzori perekonnaga. Ühtlasi proovis Kethi tulevikuks pulmakleite, milles ta nägi lausa imekaunis välja.

Setumaa juurtega laulja ning saatejuht Kethi Uibomägi avastas suvel koos oma emaga võrratut Gruusiat. Ühtlasi tahtis Kethi oma ema Meelile tutvustada oma kallima kodumaad ja kultuuri. Kogu reis talletati videolindile, mis naelutas sügisõhtutel vaatajad teleekraanide ette. Saime läbi reisisaate aimu, milline on Gruusia ja need inimesed, kes seal kaunis riigis elavad.

Viimases osas käis Kethi Gruusias pulmakleite proovimas ja avaldab esmakordselt, milline riietus oleks tähtsa päeva puhul tema arvates ideaalne. Antud kleidisalongis maksab kõige kallim kleit näiteks 10 000 lari ehk 2500 eurot ja kõige odavam 1000 lari, mis teeb ligikaudu 230 eurot. Vaata kogu pulmakleidi proovimist lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad