Tohoh! Staarisaate finalistid tunnistasid otse-eetris, kes neist oleks valmis finaalkoha konkurendile loovutama

uudised.ee

“Eesti otsib superstaari” finalistid Maribel Vääna, Alika Milova, Märten Männiste ja Wanda-Helene Ollep käisid reedeõhtuses otsesaates “Teet, Kristjan ja sõbrad”. Saatejuhtidega arutlesid finalistid, kas ja kelle pärast oleksid lauljad valmis oma koha saates loovutama. 

“Kui keegi teie hulgast hääletatakse välja, aga te tunnete, et see on ilmselgelt ülekohtune teie konkurendi suhtes, kas te oleksite kellegi eest ise valmis lahkuma?” küsis saatejuht Teet Margna finalistide käest.

“Kusjuures, kui võtta paremat laulmist, siis ma tunnen, et mul on väga kõva konkurents. Aga välja minna…,” ütles Maribel mõtlikuks jäädes. “Oleneb inimesest, aga ma vastan tegelikult, et jah, ausalt,” tõdes Maribel.

Alika sama arvamust ei jaganud. “Mina arvan, et mina ei lahkuks,” ütles Alika lustlikult, et oma kohta ta loovutada siiski ei sooviks.

Finalist Märten tunnistas samuti, et kohast loobuda ta ei tahaks. “Ma arvan, et saatest lahkuda ei taha päriselt mitte keegi. Me oleme nii kaugele jõudnud ja see kogemus, mis me oleme saanud on ikkagi tohutult äge,” tõdes laulja. Märteni meelest on tüdrukuid jäänud saatesse palju, mistõttu üks poiss võiks ka jääda. “Väga diplomaatiline,” ütles Märteni vastuse peale Teet. 

“See teekond, mida me oleme praegu läbinud ja läbime, see on nii väärt kogemus, et ma kohe üldse ei tahaks seda kellelegi teisele loovutada,” arvas ka finalist Wanda-Helene. 

Finalistid nõustusid saatejuht Kristjan Jõekaldaga, et kuigi saate võitmine on kõigi jaoks oluline, siis saade on andnud juba väga hea platvormi, kust lauljana edasi minna. 

Neli finalisti asuvad võistlustulle taaskord tuleval pühapäeval, kust sel korral tuleb taas lahkuda ühel lauljal. 

“Eesti otsib superstaari” on eetris pühapäeval kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad