Superstaarisaate otseblogi I Täna selguvad viimased kolm finalisti. Kes peab koju minema?

uudised.ee

Sel pühapäeval jõuab TV3 otse-eetrisse ”Eesti otsib superstaari” viies finaalsaade, kus neli finalisti võistlevad kahes voorus. Osalejatel tuleb lavale astuda kahe esitusega – nii klubihiti kui ka eelmise aastatuhande Eesti lauluga. 

Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid Alika Milovat, Maribel Väänat, Wanda-Helene Ollepit ja Märten Männistet toetab klubihiti-voorus Power Hit Radio saatejuht ja DJ Andres Aljaste. 

Saates kõlavad lood:  “Good 4 U”, “Tühjad pihud”, “Dusk Till Dawn”, “Kaunilt kaua”,  “Bad Habits”, „Grammofon”, “Levitating” ja “Terassüdamega mees”.

WANDA-HELENE OLLEP – “Good 4 U” telefon: 900 73 07

Mihkel Raud andis Wanda esinemisele head tagasisidet. ”Selles saate faasis, kus me oleme, ongi see, et kuidas keegi laulab ja kas noot läheb täppi, on teisejärguline. Sa mõjusid täna esimest korda täna niimoodi nagu me oleme oodanud, nagu sa mõjuksid. Miks sa varem ei teinud sellist asja? Suurepärane, ma ei kujuta ette, kuidas pärast sind keegi teine hakkama saab,’’ ütles ta. Birgit sõnul oli hea lauluvalik ja tema jaoks oli tegu värske ning kihvti esitusega. Koit Toome sõnul oli huvitav vaadata, et tema vokaal sobib selle lauluga hästi kokku. ‘’Siin oli pauerit ja mõnusat lendu, väga hästi sobis sulle see laul,’’ märkis Koit.

ALIKA MILOVA – “Dusk Till Dawn” telefon: 900 73 05

”Sulle ei saa mitte midagi öelda, sest sa oled nii hea. Ma ei suutnud mitte midagi muud jälgida, kui ainult seda, kuidas sa hingad, kuidas sa teed neid erinevaid hääli. See on nii ilus, kui su hääl läheb ära ja saab justkui haiget. Sul on hääles nii palju ilusaid nüansse,’’ ütles Birgit ja lisas, et Alika teeb iga laulu enda omaks, mida peab tegema iga superstaar. Koit ütles, et Alikat kuulaks ta veel ja veel. ‘’See, kuidas sa seda lugu laulsid. Sa oled minu Eesti lemmik naisartist. Iga kord sa üllatad mind ja teed täiusliku numbri,” avaldas Koit emotsionaalselt. 

MÄRTEN MÄNNISTE – “Bad Habits” , telefon: 900 73 02

Koit Toome ütles, et Märten on tubli poiss ja see laul sobis talle hästi. ‘’Kui natuke norida, siis asi, mis jäi silma, oli su lavaline olek. Selles on natukene midagi puist. Ma hakkasin mõtlema kella peale, lõpus läks igavaks. Kuid kokkuvõttes oli tore sooritus,’’ ütles Koit. Mihkel Raud sõnas, et hoiab Märtenile pöialt ja loodab, et tal läheb hästi. Birgitile see laul ei meeldinud ja sõnas, et järgmise vooru laul sobiks Märtenile ilmselt paremini.

MARIBEL VÄÄNA – ”Levitating” telefon: 900 73 08

Mihkel Raud ütles pärast Maribeli esitust, et tal pole õrna aimu, kes on Dua Lipa. ‘’Nii kaua, kui ma tean, kes on Maribel Vääna, on mul ükskõik, kes on on Dua Lipa,’’ ütles veterankohtunik konkreetselt. Birgiti sõnul oli lahe esitus ja sobilik lauluvalik. Kuid talle tundub, et Maribel ei andnud endast päris 100 protsenti. ‘’See kõik oli maitsekas ja sensuaalne,’’ märkis Birgit. Koit Toome ütles, et Maribeli koht kuulub lavale. ‘’Ma vaatasin terve aeg, kuidas sa loosse sisse elad. Ma ei saanud aru, et sul on ka häälega probleeme. Oli äge ja kihvt number ning sinu koht on laval,” sõnas Koit.

WANDA-HELENE OLLEP – “Tühjad pihud”

Birgiti sõnul tegi Wanda sellest loost täiesti oma asja. ‘’Sa võtsid seisukoha, et teha Gunnar Grapsi rokilikust laulust funky’m esitus. See toimis hästi ja ma nautisin sinu eesti keeles laulmist. Selles laulus oli veel rohkem energiat ja sa oled näinud seda, et sa pole ainult ballaadi laulja, vaid oskad ikka täiega möllata ka,’’ märkis Birgit. Mihkel Raua sõnul tajub Wanda ohtu täna välja kukkuda ja on mängu pannud kõik, et see ei juhtuks.

ALIKA MILOVA – “Kaunilt kaua”

Koit Toome on kimbatuses ja tal on raske sõnu leida. ”Mu käed vajuvad rüppe, see on lihtsalt nii hea. Millest üldse alustada? See, kuidas sa loo üles ehitad ja jõuliselt tuled nende kõrgete nootidega. Su esituses on selline hing sees ja see peab puudutama ka kõige kalgima südamega inimesi. Jumal, kui andekas üks inimene võib olla, ma räägin seda sama juttu, aga see oli jälle nii hea,” märkis Koit heldinult. Mihkel Raud ütles, et ta sooviks Alika häälega abielluda. Ühtlasi lausus Raud, et Alikal on kaks varianti. ”Sa kas võidad 12. detsembril selle saate või kukud täna välja,” märkis Raud.

MÄRTEN MÄNNISTE – ”Grammofon”

Mihkel Raua sõnul oli tegu super lauluvalikuga. ”See on nii hea lugu, et seal ei saagi midagi valesti minna ja ei läinudki.” Birgiti sõnul oli see koht, kus Märten tundis ennast hästi ja seda oli ka näha. ”Ma näen, milline laulja ja artist sinust saab ning see on väga kihvt. Mul on uhke tunne, et Kohila poiss on nii kaugele jõudnud. Sa mõjud armsa ja nunnuna ning teisalt jälle korralikuna. Ma muretsesin, et see esitus tuleb ka liiga nunnu, aga see ei tulnud,” lausus Birgit.

MARIBEL VÄÄNA  “Terassüdamega mees”

”Ma jälgisin, milline enesekindlus ja sära oli sinu esituses. Ma arvan, et Marju Läniku tagi andis erilist jõudu juurde,” sõnas Birgit ja sõnas, et Maribel on üks terassüdamega naine. Koidu sõnul sai laul uue hingamise sisse. Mihkel Raud ütles, et Maribel on erakordselt töökas. ”Sa oled arenenud saade saatesse. Ma olen kindel, et sind ootab ees pikk ja äge lauljakarjäär,” sõnas Mihkel.

Kommentaarid puuduvad