Tänasest superstaarisaatest pidi lahkuma Märten Männiste

uudised.ee

Täna osalesid neli finalisti taaskord kahes voorus, nimelt osalejatel tuli lavale astuda kahe esitusega – nii klubihiti kui ka eelmise aastatuhande Eesti lauluga. Kahjuks pidi täna koju minema Märten Männiste. Eesti kaheksandaks superstaariks pürgivaid edasi Alika Milova, Maribel Vääna ja Wanda-Helene Ollep.

Koit Toome ütles, et Märten on tubli poiss ja klubihitt "Bad Habits” sobis talle hästi. ‘’Kui natuke norida, siis asi, mis jäi silma, oli su lavaline olek. Selles on natukene midagi puist. Ma hakkasin mõtlema kella peale, mul lõpus läks igavaks. Kokkuvõttes oli tore sooritus,’’ ütles Koit. Mihkel Raud ütles, et hoiab Märtenile pöialt ja loodab, et tal läheb hästi. Birgitile see laul ei meeldinud ja sõnas, et järgmise vooru laul sobiks ka Märtenile ilmselt paremini.

Paraku ennustasid Koit Toome ja Birgit Sarrap, et tänasest saatest võib lahkuda Märten, kuna tüdrukud olid temast peajagu üle.

Soovime Märtenile palju edu edaspidiseks!

Kommentaarid puuduvad