Näitleja Grete Kuld särab uuel tööpostil hoopis üllatavas ametis

uudised.ee

Sel nädalal liitub raadio Star FM hommikuprogrammiga armastatud näitleja Grete Kuld, kes asendab saatejuht Pille Minevit. 

Pille Minev suundus nädalaks reisile. "Las puhkab. Ta on alati pärast puhkust toredam inimene," naljatas Star FM hommikuprogrammi saatejuht Jürgen Pärnsalu. 

Teda asendama tulnud näitleja Grete Kuld sai oma esimesel tööpäeval väga kena vastuvõtu osaliseks. "Väga armas vastuvõtt, mulle toodi lilled, mulle toodi kommi," muljetas Grete. Jürgen ja Andres väitsid lustlikult, et just sellise vastuvõtu osaliseks iga hommik nende naiskolleeg saabki. "Millised mehed ma ütlen," ei suutnud Grete imestust tagasi hoida. 

Siiski tõdes saatejuht Andres Puusepp, et tegelikult polegi Pille nii ilusa teeninduse osaliseks kunagi saanud ning nad pingutasid uue kolleegi nimel palju. Väidetavalt tahtsid noormehed isegi ülikondades tööle tulla, et viksid ja viisakad välja näha. 

Lisaks hommikuprogrammile plaanib Grete koos Jürgeni ja Andresega erinevates tegevustes kaasa lüüa. Näiteks neljapäeval suunduvad nad kolmekesti trenni tegema, sest Jürgen ja Andres on meeste tervise kuu raames personaalsetes trennides hakanud käima. "Eks me proovime neljapäeval näidata end kõvema mehena," lubas Jürgen. Grete võttis rõõmuga trenni väljakutse vastu. "Ma olen tugev," kinnitas Grete. 

Hommikuprogramm on järelekuulatav Star FMi kodulehelt.

 

 

 

 

Kommentaarid puuduvad