Maian naaseb Eesti Laulule emotsionaalse palaga “Meeletu”

uudised.ee

Eesti Laul 2022 poolfinalist Maian avaldas laupäeval oma võistluspala “Meeletu”. Loo autoriteks on lisaks Maianile endale ka produtsent Gevin Niglas. Tegemist on Maiani teise Eesti Laulu võistluspalaga  aastal 2017 osales ta konkursil koos Karl-Kristjani ja Whogauxiga, tehes kaasa palal “Have You Now”. 

Maiani “Meeletu” pääses laupäeva õhtul toimunud Eesti Laulu veerandfinaalis edasi žürii valiku läbi ja praeguseks on lugu juba vallutamas Eesti edetabeleid. “Meeletu” on ainuke Eesti Laulu pala, mis jõudis üleöö Spotify päevatabelisse ja seda lausa #4 kohale, olles kodumaiste singlite arvestuses kõige kuumem laul hetkel!

“”Meeletu” kannab endas suurt elumuutust, mille suvel läbi viisin. Panin kirja enda tunded ja põhjused, miks otsustasin spontaanselt mõneks ajaks teise riiki kolida, põimides emakeelt hispaania keelega, luues enda jaoks kohati justkui kaksikreaalsuse — üks osa minust on Eestis, üks osa uuel teel Hispaanias. Geviniga on meil stuudios alati hea klapp, arvan, et see on ka põhjus, miks ma julgen hingest kirjutada. See ootusärevus, rõõm, aga ka kohatine hirm muutuse ees on tuntav just selle mugavuse ja hea sobivuse tõttu minu ja Gevini vahel stuudios. See on mu lemmiklugu, mis ma enda sulest loonud olen. Loodan, et see meeldib ka kõigile, kes seda nüüd kuulata saavad.” jutustab Maian.

Eheda ja siira reisivideo autoriks on režissöör Markus Mikk, kes on vändanud videosid ka Helezale ja räppar sämile. 

“Kui sain Maianilt demo ja kutse tulla külla ja muusikavideot filmima tema praegusesse elukohalinna Barcelonasse, võtsin selle pikema kõhklemiseta loomulikult vastu. Laul meeldis, ning eriti meeldis Maiani idee anda muusikavideoga edasi teises Euroopa otsas elamise võlu, kuid samal ajal tunda kerget igatsust ka kõige selle järele, mis toimub Eestis.” kirjeldab Mikk video loomise protsessi.

Bio

Maian Lomp sai tuntuks Eesti Laulu 2017. aastal jäädes koosKarl-Kristjan Kingigalooga “HaveYou Now” neljandaks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit – “Say it First” ja “Scissors”. Edasi tuli juba eestikeelne looming – singlid “Sinise leegiga” ja “Palava pudru”, mis näitasid Maiani suurepärast talenti ka laulukirjutana, kuna mõlemad lood jõudsid kõrgele nii kohalikes raadiotes kui digitabelites. Eelmise aasta sügisel naases Maian suurema avalikkuse ette latino-soundiga loo ”Papi” näol, jätkates sama stiili ka oma viimaste singlitega “Seotud” ja “Fuego”, millest viimasel tegi kaasa ka räpipundist 5MIINUST tuttav kohver.

Kommentaarid puuduvad