Täna
04. dets
-15...-2
-15...-4
Homme
05. dets
-17...-5
-17...-5

Meelelahutus

Õnnesoovid! "Laagri" osaline Lii on beebiootel: tänu saates kogetule olen täna armastavas suhtes ja peatselt ema

Foto: Erakogu
19:40 22. november 2021
Autor: uudised.ee

Meil on suur rõõm teatada, et TV3 tõsielusaates "Laager" osalenud Lii on oma ellu õnne ja armastuse leidnud. Nimelt andis naine teada, et on lapseootel ja tema südames avanes just tänu tõsielusaatele koht armastusele.

Lii sõnab TV3 veebiportaalile, et beebiootuse aeg on olnud korraga nii imeline kui ka ärev. ''Nii palju muutuseid üheskoos alguses ikka ehmatas, kuid nüüd kui juba liigutustega endast märku antakse, on olemine palju rahulikum ning põnevust täis,'' jagab Lii värskeid emotsioone. Ta täpsustab, et uut ilmakodanikku on oodata aprilli keskpaiku.

Teadupoolest läks Lii tõsielusaatesse just sellepärast, et pole leidnud enda kõrvale kaaslast. ''Laagris kogetud konstellatsioon on kindlasti see peamine põhjus, miks ma olen täna armastavas suhtes ja peatselt ema. Tänu saates kogetule avanes mu südames koht armastusele ja usaldusele ning selle eest olen ma äärmiselt tänulik ja olen siiralt õnnelik,'' avaldab Lii. 

Soovime Liile palju-palju õnne ja kõike head edaspidiseks!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!